top of page

Lees hier het verhaal van Nicol

Na een lange periode van weinig sporten en ongezond eten en drinken was ik er klaar mee. Echter was de drempel om weer actiever te worden voor mij heel hoog. Ik ben erg perfectionistisch en durfde niet goed iets op te starten. Op advies van een vriendin ben ik eind december 2021 begonnen met trainen bij Justin Sports onder leiding van Twan. De sfeer en persoonlijke begeleiding voelden meteen goed en ik ging aan de slag met bewegen en voeding. Ik startte dus met een investering in mijn leefstijl, met als doel een structurele verandering teweeg te brengen. Mijn primaire doel is niet slechts gewichtsverlies, maar een duurzame investering in mijn leefstijl.
Na een paar weken merkte ik al duidelijk verschil; ik voelde me fitter, sterker en begon steeds beter grip te krijgen op mijn voedingspatroon. Inmiddels ben ik al heel wat kilo's kwijt, spiermassa rijker en is mijn BMI weer gezond.
Twan geeft altijd goede feedback, is niet bang om me te confronteren met de harde feiten en blijft toch altijd positief.

Gijs Bakker:
Ik heb 5 maanden lang gebruik gemaakt van de personal training bij Justin sports, ik die tijd heb ik erg veel geleerd, niet alleen over sporten, maar ook over voeding, hoeveel eiwitten je nodig hebt, hoeveel calorieën je moet innemen, wanneer je moet eten en wat je moet vermijden, etc.

In totaal ben ik 8,8 kg aan spiermassa aangekomen in deze 5 maanden, een erg mooie resultaat die ik zeker weten niet kon halen zonder de hulp van Twan en Justin.

Ik adviseer iedereen die ook sterker wilt worden om zich aan te melden bij Justin sport personal training, die lessen zijn hard en lastig, maar erg leuk en zeer effectief.

295414635_2973512342946590_6018771794143494299_n.jpg
bottom of page