top of page

PERSONAL TRAINING

Wat heeft Justin Sports te bieden?

Wat heeft Justin Sports Personal Training te bieden?

Een van de grootste valkuilen is gebrek aan motivatie. Het is vaak niet gemakkelijk om jezelf iedere keer aan te sporen om even lekker te gaan trainen. Bij JustinSports maak je van tevoren afspraken zodat je vast dagen en tijden hebt wanneer je gaat trainen.

Personal Training is de meest effectieve en persoonlijke trainingsmethode om jezelf in conditie te houden en te blijven. Of het nu gaat om afvallen, conditieverbetering of algemene fitheid, ik zal als jouw Personal Trainer een training maken geheel aangepast op jouw als persoon!

1 op 1 training

Bij een eén op één training train je persoonlijk en krijgt u kwalitatieve voedings- en trainingsbegeleiding binnen een voor u gereserveerde ruimte. Deze begeleiding is de begeleidingsvorm die maximaal resultaat biedt. We maken een persoonlijk plan gericht op gedrag, voeding en training. Uiteraard houden wij daarbij rekening met uw drukke leven en uw voedingsgewoontes. Hierdoor worden doelen realiseerbaar en kunnen we werken naar een fitter en gezonder leven.

IMG_8823.JPG
IMG_8344.JPG

Small Group Training

Afvallen, vet verbranden en conditie verbeteren

Is Personal Training net een stapje te ver? Dan past Small Group Training wellicht beter bij jou. Met deze training sport je in een kleine groep van 3 tot 6 personen en ervaar je toch de motivatie en coaching die een Personal Trainer je kan bieden.

Tijdens deze Small Group Training werk je met verschillende oefeningen in een telkens wisselend parcours. Deze vorm van Small Group circuittraining is een zeer efficiënte, effectieve en flexibele trainingsvorm om in een korte tijd veel calorieën te verbranden.

Doordat je traint in een kleine groep kan de Personal Trainer goed rekening houden met jouw persoonlijke doelstelling en jou hier persoonlijk op coachen en motiveren om maximaal resultaat uit je training te halen.

Duo Personal training

Samen met jouw trainingsmaatje helemaal fit worden?

Boek samen met jouw trainingsmaatje de beste resultaten en je hebt ook nog eens allebei korting.

Bij Duo training traint je in een tweetal.  Misschien heb je net even die extra stok achter de deur nodig. Hier krijg je kwalitatieve voedings- en trainingsbegeleiding binnen een voor jou gereserveerde ruimte. Bij deze begeleidingsvorm krijg je beiden 15% KORTING. We maken een persoonlijk plan gericht op gedrag, voeding en training. Uiteraard houden wij daarbij rekening met jouw drukke leven en jouw voedingsgewoontes. Hierdoor worden doelen realiseerbaar en kunnen we werken naar een fitter en gezonder leven.

 

bottom of page