top of page

JUSTIN

&

TWAN

IMG_3308_edited_edited.jpg
IMG_0196_edited.jpg

Even voorstellen:

Mijn naam is Justin Krijthe, 

Personaltrainer/lifestylecoach, bootcamptrainer en eigenaar van JustinSports. 
Van kinds af aan ben ik altijd bezig geweest met topsport. Ik heb mijn hele jeugd op hoog niveau gevoetbald bij BV Veendam tot ik mijn kruisbanden afscheurde. Door dit voorval ben ik mij ook meer gaan verdiepen in de gezondheid van het menselijk lichaam door middel van voeding, revalideren en krachttraining.

Tijdens mijn studie heb ik gekozen voor de richting lifestylecoach en fitness. Na mijn stage/werk in Zuid-Afrika en mijn opleiding succesvol te hebben afgerond, besloot ik in 2014 mijn eigen bedrijf te starten. Daar is uiteindelijk Justin Sports uit ontstaan.

In mijn eigen Personal Training Studio kan ik jou alles bieden op het gebied van training, gezondheid, gedrag en voeding. Mijn visie? Voor elk probleem is een oplossing te vinden, en ik ben jouw stok achter de deur om jouw doel te helpen te verwezenlijken.

Samen werken wij aan een op maat gemaakt trainings- en voedingsplan, waarin wij resultaatgericht gaan trainen, en samen gaan zorgen dat jij jouw doelen kan behalen.


 

Even voorstellen:

Mijn naam is Twan Boersma,

Ik ben één van de personal trainers die training geeft bij Justin Sports. Van jongs af aan ben ik al veel bezig met sport. Ik kom uit een sportieve familie waardoor ik zowel individuele- als teamsporten heb beoefend. Vanaf mijn 6e levensjaar ben ik al lid van een voetbalvereniging. Het samen trainen, elkaar motiveren en naar wedstrijden toewerken om een bepaald doel te behalen geeft mij een enorme kick.

In 2014 ben ik afgestudeerd, en 2 maanden later ben ik bij de Gemeente Tynaarlo begonnen als Buurtsportcoach. In mijn rol als buurtsportcoach streef ik met veel verschillende partijen naar een gezonde leefstijl voor iedere inwoner.
In de periode als buurtsportcoach ben ik in contact gekomen met verschillende fitness-instructeurs en heb ik enkele mensen mogen begeleiden in hun proces naar een gezondere leefstijl. Dit heeft bij mij zoveel interesse en enthousiasme gewekt dat ik naast mijn werk de opleiding Fitness-A en Personal Trainer heb behaald. Na een tijd meegelopen te hebben met Justin, heb ik inmiddels de opleiding Fitnesstrainer B gehaald. 

Ik haal een enorme voldoening uit de leuke resultaten die ik tot nu toe al heb behaald met de mensen die ik train.

Ieder mens is anders, samen werken we aan een op maat gemaakt trainingsplan en voedingsplan om te zorgen dat wij jouw doelstellingen gaan halen. Wil jij je levensstijl zo aanpassen dat jij je fitter, sterker en fijner voelt in jouw lichaam? Meld je dan alvast aan voor een GRATIS proefles bij mij. 
 

bottom of page