top of page

FAQ PERSONAL TRAINING

 • WELKE PAKKETTEN BIED JUSTIN SPORTS?

  Bij Justin Sports Personal Training kan je verschillende pakketten kiezen. Dit zijn alle prijzen per 2020:

  Pakket 1: 1 x per week trainen – €200 euro – 4 trainingen per 4 weken
  Pakket 2: 2 x per week trainen – €385 euro – 8 trainingen per 4 weken
  Pakket 3: 3 x per week trainen – €575 euro – 12 trainingen per 4 weken

  Bekijk hier alle prijzen en meld je gelijk aan.

 • HOE PLAN IK EEN TRAINING?

  Bij Justin Sports Personal Training is er na elke les even ruimte om meerdere trainingen in te plannen. Zorg dus dat jij je agenda meeneemt mocht je lessen in willen plannen. Er wordt door jou en de trainer gekeken of er ruimte is om de les op een gewenst moment in te plannen.

 • HOELANG DUURT EEN LIDMAATSCHAP?

  Het contract dat je tekent bij Justin Sports Personal Training heeft een minimale duur van 3 maand. Hierna is het maandelijks opzegbaar. Je hebt 1 maand opzegtermijn. Het abonnement wordt stilzwijgend verlengd na drie maanden totdat je opzegt.

 • KAN IK MIJN CONTRACT PAUZEREN?

  In geval van een langdurige ziekte, blessure, zwangerschap of letsel kan in overleg met een trainer van Justin Sports het lidmaatschap tijdelijk, tot een maximum van drie maanden, worden opgeschort (dit geldt niet bij bijv. studie, stage, werk en vakantie). Opschorting is alleen mogelijk na het overleggen van een medische verklaring of ander – ten genoegen van het Bedrijf – deugdelijk bewijs. Vakanties vallen buiten de regeling. Daarvoor is een houdbaarheid van 6 weken om deze lessen nog in te plannen.

 • KAN IEMAND MIJN CONTRACT OF LES OVERNEMEN?

  Je kan een contract of les niet overnemen. De abonnementen zijn persoonsgebonden. Neem contact op met info@justinsport.nl.

 • KAN IK MIJN KINDEREN MEENEMEN NAAR DE LES?
  Je kan helaas niet je kinderen meenemen naar de personal training. Andere sporters hebben hier misschien last van. 

 • HOE MOET IK BETALEN?

  Het lid machtigt Justin Sports Personal Training om het lidmaatschap per automatische periodieke incasso bij vooruitbetaling te incasseren, op maandbasis of om de 4 weken, dan wel desgewenst voor de initiële contractduur (of een verlenging daarvan).

  Op dit moment krijg je een mail met daarin de factuur. U kunt zelf het bedrag overmaken op IBANnr: NL11 INGB 0007 6713 58

 • IK WIL MIJN LES AFZEGGEN, MAAR DIT LUKT NIET BINNEN 48 UUR. WAT NU?

  Als de les niet door kan gaan omdat de trainer door omstandigheden heeft afgezegd kun je de les altijd inhalen. In het geval dat je de training moet annuleren door omstandigheden, zorg er dan voor dat je kosteloos 48 uur van tevoren afmeld bij de desbetreffende trainer. Meld je te laat af, dan wordt de les doorberekend. Mocht je een geldige reden hebben zal de trainer altijd kijken of je de les kan inhalen. Neem altijd contact op met de trainer waarbij je hebt ingeboekt.

 • KAN IK MIJN PAKKET AANPASSEN?

  Je kan altijd je pakket aanpassen. Houd er rekening mee dat er 4 weken tussen zit voordat de wijziging in het pakket doorgevoerd wordt in het systeem. Hierbij kijken we altijd naar de datum van inschrijving.

 • HOE ZEG IK OP?

  Wil jij jouw pakket stopzetten? Stuur dan een mail naar info@justinsports.nl met uw opzegging. Houd hierbij rekening met een opzegtermijn van één maand.

bottom of page